SAKARYA AKYAZI İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI MESAJI

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI MESAJI
2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI MESAJI

Sevgili öğrenciler, eğitim camiamızın değerli üyeleri ve değerli velilerimiz;

Bugün her yönüyle yepyeni bir başlangıca, hep beraber merhaba diyoruz.  Ülkemizin geleceği çocuklarımızın yüreklerinde, bilgi ve sevgi ışığını yakmak üzere 2017-2018 eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını yaşıyoruz.

Şehrimize ve ülkemize değer katacak, güçlü kılacak, teknolojiye hâkim, eleştirel düşünebilen, kendine güveni yüksek ve yepyeni fikirler üretebilen, vizyonu geniş bireylerin oluşması eğitim anlayışımızın temelini güçlendirmektedir.

Her şeyin büyük bir hızla değiştiği, beklentilerin, talepler ve mesleklerin sürekli bir değişim içinde olduğu günümüzde, eğitim konusunda fiziki imkânlarımızı sürekli gözden geçiriyor Akyazı’nın en ücra köşesinde yaşayan yavrumuzun da eğitim hakkını kutsal sayıyoruz.

Bu amaçla gerek hayırseverlerimizle imzaladığımız protokoller gerekse devletimizin yaptığı yatırımlarla bizler Akyazı’nın eğitimdeki şartlarını hem fiziki açıdan hem de kalite açısından artırmaya devam etmekteyiz.

Sevgili Öğrenciler; başarı, birden çok faktöre bağlı olarak ulaşılabilen bir olgudur. Başarıya ulaşmada; sorumluluk duyma, planlı çalışma, kararlı olma ve kendine güvenme başarının olmazsa olmazlarıdır. Ayrıca öğretmenlerinizi ve okulunuzu, birbirinizi seviniz, zararlı alışkanlıklardan kaçınınız. Sizler eğitimin temel yapı taşlarısınız. Eğitim-öğretim alanında yapılan her türlü fedakârlık, çaba ve yatırım, sizler içindir. Sizler başarılı oldukça, bizler de mutlu ve huzurlu olacak, geleceğimize güvenle bakacağız.

Değerli öğretmenlerimiz; çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasında en önemli görev size düşmektedir. Ailelerimiz en kıymetli varlıkları olan çocuklarını, sizlerin ellerine teslim etmektedirler. Sizin de asli göreviniz, bu çocuklarımızı milli, ahlaki, insani ve evrensel değerlerle yetiştirmek ve hayatta lazım olacak bilgileri öğretmek, becerileri kazandırmaktır. Sizin birinci muhatabınız öğrencilerinizdir. Onun için onları seviniz, sayınız, önemseyiniz ve önemli olduklarını hissettiriniz. Onların yetiştirilmek üzere size teslim edildiğini ve hata yapabileceklerini unutmayınız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle,  öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve eğitim camiasına başarılar diliyor, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının sağlık, mutluluk, huzur ve başarılarla dolu geçmesini temenni ediyorum.


Recep ÖZDEMİR

İlçe Milli Eğitim Müdürü

Ömercikler Mahallesi Garaj Sokak Akyazı Hükümet Konağı Kat 1 Akyazı/SAKARYA - 0264 418 14 9395

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.